28 november 05:50, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Anna Göransson.

23.23 Falkenberg, arbetsplatsolycka

På Carlsbergs Bryggeri har en man ramlat från cirka två meters höjd med två drickbackar i händerna. Han körs till Varbergs sjukhus med smärtor i rygg och knän. Polisen skriver en anmälan om arbetsplatsolycka.

02.56 Halmstad, inbrott

På Östra Lyckan går larmet från en livs och videobutik. Väktare och polis åker till platsen och kan konstatera att någon krossat ett fönster och tagit sig in. Troligtvis har man stulit en del cigaretter. Polisen skriver anmälan, ingen gripen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.