Uppdaterad 21 september 10:14: 21 september 07:16, Försvunnen person, Borgholm

Uppdaterad 21 september 10:14

Polisen söker iakttagelser gällande en försvunnen person.

Polispatruller har under natten sökt efter en försvunnen person i Borgholm. Det rör sig om en man född -49 som inte setts till efter det att han lämnat sitt hem i Stora Rör vid klockan 12.00 på fredagen.

Mannen ska ha lämnat hemmet i en grå Toyota Avensis. Han var vid tillfället iklädd en beige jacka, blå jeans och blå träningsskor med neongula skosnören.

Vi är intresserade av alla iakttagelser av mannen och aktuell bil sedan tiden för försvinnandet. Har du sett mannen eller bilen? Hör av dig till oss omedelbart på telefonnummer 114 14. be att få prata med Polisens ledningscentral. Din iakttagelse kan vara av stor vikt för att vi ska kunna lokalisera mannen.

10.11 Mannen är anträffad och välbehållen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.