Uppdaterad 24 november 12:09: 24 november 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Uppdaterad 24 november 12:09

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm. Nedan är ett urval av händelser.

02.09 Halmstad, rattfylleri

Polispatrull stoppar en personbil för kontroll på E6 Vilhelmsfäöt. Föraren är en kvinna född -95, hon tas med för provtagning misstänkt för rattfylleri. I bilen hittas narkotika, detta tas i beslag. Anmälan skrivs.

04.40 Halmstad, misshandel

Polis larmas till Mc Donalds på Storgatan där fem personer är inblandade i ett bråk. Två lämnar platsen, polis spnar i området utan resultat. Inga ytterligare omständigheter finns i nuläget.  

06.35 Halmstad, brand

Bilar brinner i ett garage på Vasängsvägen. Pågående insats.

Uppdatering kl 11.45: Räddningstjänst har nu avslutat eftersläckningen och polis kan spärra av brandplatsen för teknisk undersökning. Cirka 15-20 bilar parkerade i en garagelänga har brunnit. En förundersökning gällande mordbrand är inledd. Ingen är gripen i nuläget. Polis tar emot tips om iakttagelser som kan hjälpa till i utredningsarbetet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.