Uppdaterad 16 oktober 06:48: 16 oktober 06:21, Sammanfattning natt, Hallands län

Uppdaterad 16 oktober 06:48

God morgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson. Under kvällen tjänstgör Stefan Gustafsson och Peter Adlersson.

01.15 Rattfylleri, Gunnestorpsvägen, Varberg. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll, där föraren, en man, blåser positivt för alkohol i polisens sållningsinstrument. Han tas med för provtagning och fortsatt utredning misstänkt för rattfylleri.

05.23 Hot mot tjänsteman, Lasarettsvägen, Halmstad. Polis skickas till platsen, där en man uttalat sig hotfullt mot en vakt. Mannen finns kvar på platsen, och anträffas av polispatrullen. Han grips som misstänkt för olaga hot samt hot mot tjänsteman.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.