Uppdaterad 31 oktober 09:45: 31 oktober 00:00, Misshandel, grov, Västmanlands län

Uppdaterad 31 oktober 09:45

Polisen utreder två fall av grov misshandel från natten.

Hallstahammar. Strax innan midnatt greps en man i 30-årsåldern för grov misshandel. På morgonen anhölls mannen av en åklagare. Målsäganden, en kvinna över 18 år, kommer förhöras under dagen. Polisen lämnar ingen ytterligare information i ärendet.

Västerås. Vid 03-tiden larmades polis till en bostad med anledning av en grov misshandel. Bostaden har spärrats av och ett mer omfattande målsägandeförhör kommer genomföras inom kort. Omständigheterna är oklara och behöver utredas innan ytterligare information om ärendet lämnas ut.

Det finns inget samband mellan händelserna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.