Uppdaterad 10 december 18:40: 10 december 17:33, Brand, Södertälje

Uppdaterad 10 december 18:40

Polis och räddningstjänst är kallade till ett flerbostadshus i den östra delen av Södertälje tätort med anledning av röklukt i trapphuset.

Uppdatering klockan 18:00

Polispatrullen är på plats och har påbörjat ett sök av fastigheten. Det finns i nuläget någon självklar orsak till röklukten.

Uppdatering klockan 18:30

Efter det att patrullen letat igenom fastigheten kunde patrullen hitta orsaken till röklukten. Det var en person som bakade i ett av garagen som som låg i fastigheten. Bakmaskinen som var av äldre årsmodell hade gått varm och utvecklat rök som drog in genom ventilationen. Maskinen är förpassad utomhus och personen som använde den har av patrullen ombetts att inte använda den igen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.