Uppdaterad 02 januari 10:57: 02 januari 10:29, Trafikolycka, personskada, Torsby

Uppdaterad 02 januari 10:57

Trafikolycka E45 i höjd med Bredvikens camping

En trafikolycka har inträffat på E45 vid Bredvikens camping. Initiala uppgifter ger att det ska vara en påkörningsolycka bakifrån och att två personbilar ska vara inblandade där berörda personer klagar på ryggsmärtor. Räddningstjänst och polis är på väg till platsen.

(Uppdatering kl 10:56)

Räddningstjänsten meddelar att en person är fastklämd och bedöms vara allvarligt skadad. E45 är helt avstängd och beräknas vara så åtminstone till kl 11:30.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.