25 mars 06:52, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.12 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men tre personer har fått följa med för provtagning och förhör angående misstanke om drogpåverkan.

00.44 SOS-larm till polisen om brand i byggnad på Fågelsångsvägen i Motala. Det visade sig vara ett garage som antänts under arbete. Polisen har inlett en förundersökning om allmänfarlig vårdslöshet.

00.59 i samband med att polisen stoppade en bilist på Nygatan i Norrköping uppstod misstankar om drograttfylleri varför föraren, en man i 35-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör. Mannens körkort omhändertogs av polisen.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.