25 mars 06:52, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.00 Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits under natten men en person har fått följa med för provtagning och förhör på grund av misstänkt drogpåverkan.

04.25 polisen fick samtal om en man som stod på Nybron i Eskilstuna och uppträdde något misstänkt. Polisen åkte till platsen och omhändertog en man i 25-årsåldern som var kraftigt påverkad. Han blev misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk och fick genomgå provtagning och förhör.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.