25 mars 16:18, Trafikbrott, Karlstad

Grov olovig körning och drograttfylleri i området Norrstrand i Krlstad.

Ett vittne till att en körkortslös kvinna framförde en personbil, kontaktade polisen och berättade han låg efter och följde färden som tog stopp i Området Norrstrand.

Den polispatrull som beordrades på ärendet kunde av vittnet styras till en plats där kvinnan parkerat. Patrullen anträffade kvinnan som är i 20-årsåldern. Hon visade tecken på att vara drogpåverkad varför hon medtogs för provtagning och förhör.

Hon är nu misstänkt för grov olovlig körning, drograttfylleri samt ringa narkotikabrott avseende eget bruk.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.