03 juni 02:00, Rån, Norberg

Man i 25-årsåldern gripen för rån.

Polis larmades till Fagersta eftersom en väktare blivit knivhotad av en man som ville ha skjuts av väktaren. En stund senare inkommer samtal från en man i Norberg som blivit rånad på sin bil efter att han skjutsat en man från Fagersta till Norberg. Mannen tilltvingade sig bilen genom knivhot. Bilen anträffades en bit bort och rånaren kunde lokaliseras till en lägenhet i Norberg. Ett flertal patruller åkte till platsen och efter en stund kom den misstänkte ut och kunde gripas odramatiskt. Han är nu förd till polisstationen i Västerås för förhör och åklagarkontakt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.