Uppdaterad 01 juli 12:22: 01 juli 11:27, Trafikolycka, Vara

Uppdaterad 01 juli 12:22

Mopedist och cyklister som kolliderat, Long.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till Long, där en trafikolycka mellan en mopedist och tre cyklister inträffat i en gångtunnel. Samtliga inblandade är vaknat och talbara, men skadeläget är okänt.

12.19 Föraren av mopeden, en pojke 15-årig pojke fördes med ambulans till sjukhus. Tre flickor, två som cyklade och en som blev skjutsad,  uppsöker vårdcentral för kontroll. Det finns ingen misstanke om brott i samband med trafikolyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.