Uppdaterad 01 juli 12:29: 01 juli 07:58, Trafikolycka, Ystad

Uppdaterad 01 juli 12:29

Personbil och släp i kollision, E65, Marsvinsholm.

En personbil kolliderar med ett traktorsläp på E65:an i höjd med Marsvinsholm i riktning mot Ystad. I samband med händelsen uppstår en brand. Polis, ambulans och räddningstjänst har åkt till platsen. Olyckan är att betrakta som allvarlig.

Uppdatering 10:15 Vägen är fortfarande avstängd och släpet samt personbilen bärgas.

Rättelse: Olyckan har skett i riktning mot Malmö.

Uppdatering 12:00 Bilföraren, en man i 25-årsåldern, har avlidit. Anhöriga är underrättade. Vägen är öppen för trafik igen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.