28 augusti 23:17, Ordningslagen, Västerås

Ungdomar samlas på Hällaparkeringen och spelar hög musik.

Från 23-tiden och någon timmar framåt får polisen flera påringningar om att motorburen ungdom beter sig störande på Hällaparkeringen. Störningarna för allmänheten utgörs framförallt av att ungdomarna spelar mycket hög musik.

Polisen återvänder flera gånger under natten till parkeringen och arbetar med ordningshållning. Uppskattningsvis är som mest upp mot 200 fordon på parkeringen. Vid kl 01:30-hade alla stängt av musiken och en person i 20-årsåldern omhändertagits för fylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.