29 augusti 07:54, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Vi har haft 306 händelser i regionen under natten. Flertalet händelser handlar om bråk och fylleri.

Kl. 01:35, Laholm, försök till sabotage av blåljusverksamhet/försök till mordbrand

Via SOS får vi larm om brand vid polishuset i Laholm. Räddningstjänst och ambulans åker till platsen. Någon har kastat en flaska med brandfarlig vätska och det brinner vid entrén. Branden släcks och det blir inga skador på polishuset. Inga personskador.

Drygt tio minuter senare får vi ytterligare ett larm om att det brinner i en byggnad tillhörande en förskola i Laholm. En flaska med brandfarlig vätska har kastas in i byggnaden genom ett krossat fönster. Räddningstjänsten släcker branden. Det blir rökskador på byggnaden.

Ingen misstänkt är i nuläget gripen.

Kl. 05:16 Laholm, skadegörelse genom brand

En bil har brunnit på Hallarsvägen. Räddningstjänsten åker till platsen och släcker branden. Ingen person är skadad. Ingen misstänkt.