29 augusti 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Ett urval ur kvällen/nattens händelser i länet. Presstalespersoner under lördagen är Fredrik Svedemyr.

Vi har haft 306 händelser i regionen under natten. Flertalet händelser handlar om bråk och fylleri.

Kl. 02:04, Kungälv, försök till dråp/grov misshandel

Två personer försöker råna en tredje med kniv vid resecentrum. I samband med detta uppstår det bråk. Mannen som ska bli rånad tar kniven och hugger de båda männen. Polisen larmas till platsen och griper alla tre. Mannen som har knivhuggit är misstänkt för försök till dråp alternativt grov misshandel. De två andra är misstänkta för försök till rån. En person är förd till sjukhus. Skadeläge oklart.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.