Uppdaterad 29 augusti 04:15: 28 augusti 23:08, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Uppdaterad 29 augusti 04:15

Fredagsnatten i Västerbotten

22:09 Kanalgatan, Skellefteå

Misshandel

En kvinna i 20 års åldern och en man i 20 års åldern grips för misshandel efter att tillfogat målsägande skada, målsägande har inte behövt uppsöka sjukvård. Polispatruller har hållit förhör med målsägande och vittnen.

01:22 Järnvägstorget, Umeå

Olovligt beträdande av spårområde

Ordningsvakter på Umeå centralstation ringer in om en man som går längs rälsen. Patrull skickas till platsen och ankommande tåg får vänta. Patrull lyckas lokalisera mannen denna promenad kostade honom 3000 kronor. Att beträda spårområde är förenat med livsfara

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.