Uppdaterad 29 augusti 12:31: 29 augusti 11:43, Övrigt, Arvika

Uppdaterad 29 augusti 12:31

Flygolycka Brunskog

En flygolycka har inträffat i Brunskog utanför Arvika. Räddningstjänsten och polis är på väg till platsen. Denna händelse kommer sannolikt att uppdateras allt eftersom.

(Uppdaterad 11:43)

Ambulanshelikopter är på väg.

(Uppdatering kl12:29)

Polis är på plats. Arbetet leds helt av räddningstjänsten och polisens medverkan i detta läge är att underlätta för räddningstjänstens arbete. Ännu ingen information om läget på plats. Flygplanet ska vara ett mindre sportplan med två personer ombord.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.