Uppdaterad 29 augusti 13:44: 29 augusti 12:25, Trafikolycka, Färgelanda

Uppdaterad 29 augusti 13:44

Två personbilar har voltat ut i en åker vid Högsäter. Oklart skadeläge.

Två personbilar har voltat ut på en åker längs länsväg 172. Enligt initiala uppgifter ska det ha skett i samband med en omkörning. Ambulans, räddningstjänst är på plats. Polis är på väg fram. Vägen har varit avstängd. Men är nu åter öppen för trafik. Oklart skadeläge.

Uppdatering kl. 13:38 Tre personer är förda till sjukhus för kontroll. En av personerna uppges vara chockad. Inga uppgifter om skador i övrigt. Bärgare är beställd. En anmälan om vårdslöshet kommer upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.