Uppdaterad 29 augusti 20:07: 29 augusti 15:09, Sammanfattning kväll, Västernorrland län

14:43 Sjöfylleri, Härnösand.

Patrull skickades till en båthamn utanför Härnösand efter att Sjöräddningen larmat om en båt olycka där föraren var misstänkt onykter. Patrullen mötte upp Sjöräddningen och tog med mannen för provtagning på polisstationen i Härnösand. Efter provtagning och förhör är den 55åriga mannen misstänkt för sjöfylleri alternativt grovt sjöfylleri.

14:53 Grov olovlig körning, centrala Sollefteå

En man i 60 års åldern är misstänkt för grov olovlig körning efter ett trafikstopp i centrala Sollefteå. Bilen var även avställd och hade körförbud. Patrullen har upprättat anmälan och hållit förhör med föraren.

17:35 Trafikolycka smitning, Vivsta Timrå

Flertalet samtal inkom till polisen gällande att en bil hade kört in två andra bilarkraftigt på en parkering i Vivsta. Enligt inringare upplevdes den som körde bilen påverkad.Flertalet patruller skickades till platsen för att leta efter den misstänkta bilen som smitit från platsen. Ingen misstänkt bil/förare har påträffats, patruller har tagit upp anmälningar gällande skadorna på de andra bilarna samt hållit vittnes förhör. Polisen vill gärna komma i kontakt med allmänhet som sett händelsen.