30 augusti 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Kl. 17:56, Göteborg, rån

Vi får in ett larm om en man som har blivit slagen med basebollträ och rånad på kontanter vid Backaplan. Ambulans och polis åker till platsen. Ingen gärningsperson är kvar när polis kommer fram. Mannen är vaken och talbar. Han förs till sjukhus. En anmälan om rån är upprättad.

Kl. 21:30, Trollhättan, grov misshandel

Vi får ett larm om att en person har blivit knivskuren. Polis och ambulans åker till platsen. Knivskärningen ska ha skett i samband med ett bråk mellan inringaren och en annan person under kvällen. Polis kan sedan lokalisera den andre personen, som också har skärskador. En av personerna förs till sjukhus för kontroll. Enligt uppgift är skadorna lindriga. Bägge grips misstänkta för grov misshandel.

Kl.04:58, Göteborg, trafikolycka

Föraren av en personbil kör under morgonen av en mindre väg på Hisingen. Bilen hamnar på sidan i ett skogsparti. Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till platsen. En passagerare klarar sig enligt uppgift utan allvarligare skador. Föraren av bilen förs till sjukhus. Men hans liv går inte att rädda. Anhöriga är underrättade.

Bilen är tagen i beslag för undersökning och utredning kring olyckan pågår.