30 augusti 10:07, Trafikolycka, Jönköping

Förare körde in i tre parkerade bilar.

09:40 Polisen larmades till Trädgårdsgatan i Jönköping med anledning av en trafikolycka. En förare hade kört in i tre parkerade bilar och lämnade sedan platsen i sin bil utan att ge sig till känna. Ingen person kom till skada men det blev skador på de tre bilarna.

Polisen har sökt efter den aktuella bilen och föraren.

10:38 Den vållande föraren, en man i 30-årsåldern, kom tillbaka till olycksplatsen och polisen pratade med honom. Då mannen kom tillbaka för att göra rätt för sig misstänks han inte för smitning från olyckan. Men mannen har fått en ordningsbot och behöver betala böter på 1000 kronor för att ha kört mot enkelriktat. Mannen och ägaren till de skadade bilarna kommer att anmäla skadorna till sina försökringsbolag.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.