Uppdaterad 30 augusti 04:04: 29 augusti 23:09, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Uppdaterad 30 augusti 04:04

Natten i vackra Västerbotten

01:07 Vindeln

Rattfylleri

Patrull genomför ett rutinstopp av en personbil och mannen som framför bilen misstänks för rattfylleri efter att ha blåst positiv i sållningsinstrument. Mannen som är i 50 års åldern medtogs för kroppsbesiktning.

02:04 Umeå, Cinco

Våld mot tjänsteman

En kvinna i 30 års åldern misstänks för våld mot tjänsteman då hon i samband med ett omhändertagande av ordningsvakt. Patrull tar upp anmälan och håller förhör på platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.