Uppdaterad 31 augusti 05:11: 31 augusti 05:00, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Uppdaterad 31 augusti 05:11

Ett urval av nattens händelser.

00:10 Lugnt i länet

Inget att rapportera.

00:38 Rattfylleri – Munkbysjön, Ånge

Polisen kontrollerade en personbil. Föraren, en man i 25-årsåldern, misstänktes för rattfylleri och medtogs för provtagning. Polisanmälan upprättades gällande rattfylleri, drograttfylleri, narkotikabrott eget bruk samt körkortsomhändertagande. Bilnycklarna omhändertogs med stöd av Polislagen, PL 24§, för förhindrande av fortsatt färd.

03:00 Lugnt i länet

Inget att rapportera.

05:00 Lugnt i länet

Inget att rapportera.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.