Uppdaterad 31 augusti 05:13: 31 augusti 05:00, Sammanfattning natt, Jämtlands län

22:05 Fjällräddning – Helagsfjället, Berg

Polisens vakthavandebefäl fattade beslut om fjällräddning enligt LSO, lag om skydd mot olyckor, för att söka en man som gått vilse på Helagsfjället. Mannen skulle gå till toppen på Helagsfjället och sedan tillbaka till Helags fjällstation. Fjällräddare skickades.

05:00 Uppdatering: Fjällräddningsinsatsen pågår.

00:10 Lugnt i länet

Inget att rapportera.

00:14 Trafikolycka – Centrum, Strömsund

En personbil backade in i en annan personbil vid en cirkulationsplats varav den som orsakade olyckan smet från platsen. En polispatrull sökte efter personbilen utan resultat. En passagerare klagade på smärtor i ryggen. En polisanmälan upprättades gällande obehörigt avvikande från trafikolycksplats.

00:19 Fylleri – Centrum, Östersund

En person stökade på ett hotell och en polispatrull åkte till platsen. Personen omhändertogs av polispatruller för LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer och fick följa med till polisstationen för tillnyktring.

03:00 Lugnt i länet

Inget att rapportera.

05:00 Lugnt i länet

Inget att rapportera.