Uppdaterad 31 augusti 20:17: 31 augusti 18:06, Misshandel, grov, Göteborg

Uppdaterad 31 augusti 20:17

Man möjligen knivskuren vid Heden. Allt enligt SOS.

Enligt SOS så har en man varit synlig med en kniv vid Svenska Mässan/Mässans gata. Ytterligare en man uppges möjligen vara skadad. Han kan vara knivskuren och befann sig vid trapporna till Svenska Mässan. Oklart vad som inträffat. Polis och ambulans larmas till platsen.

Polisen rapporterar att de säkrat en eventuell gärningsman och hittat den skadade. De misstänkte har pekats ut av flera vittnen. Den skadade har en allvarlig skada i bukregionen, troligen knivskada. Ambulans strax på plats. En kniv har beslagtagits. Förundersökning inledd med rubricering synnerligen grov misshandel.

Kl 18.22:Den skadade avförs med ambulans till Sahlgrenska sjukhuset. Oklart skadeläge.

Uppdatering:

Kl 20.15: Den skadade vårdas på sjukhus, tillståndet allvarligt men ej livshotande. Bekräftat knivstick/hugg i magen. Den misstänkte har ännu inte kunnat höras pga berusning. De skadade har heller inte kunnat höras.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.