Uppdaterad 31 augusti 21:17: 31 augusti 20:40, Trafikolycka, Laholm

Uppdaterad 31 augusti 21:17

Enligt SOS så har en personbil kört in i ett hus vid Vallberga.

Olyckan ska enligt SOS inträffat vid Kövlingevägen. Föraren uppges vara kvar i bilen, oklart skadeläge. Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till platsen.

Kl 21.10: Polis på plats.

Bilen illa skadad. Två personer i bilen. Föraren avförd till sjukhus efter att personen varit fastklämd i bilen, troligen allvarligt skadad. Ytterligare en person utanför bilen, oklart skadeläge. Även avförd med ambulans. Anledningen till olyckan okänd.  

Bilen beslagtagen, bärgare beställd.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.