02 september 06:44, Sammanfattning natt, Jönköping

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.3506.11 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 10-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men en har fått följa med för provtagning och förhör misstänkt för rattfylleri.

02.58 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i Skillingaryd blev föraren misstänkt för rattfylleri efter ett positivt blås i polisens sållningsinstrument. Mannen, som är i 40-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för grovt rattfylleri.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.