Uppdaterad 02 september 13:57: 02 september 12:24, Misshandel, grov, Växjö

Uppdaterad 02 september 13:57

Skadad man anträffad, Sandgärdsgatan.

Uppgift inkommer till polisen om att en man men skärskada skall befinna sig utomhus på Sandgärdsgatan i höjd med kyrkogården. Polis och ambulans budas. Då polis anträffar mannen är han vaken och talbar. Skadan betraktas inte som allvarlig. Den okända gärningsmannen har lämnat platsen i en personbil.

Polis talar med den skadade mannen, som är i 20-årsåldern, på platsen. Det är oklart om han kommer att behöva föras till sjukhus.

Uppdatering: Ärendet rubriceras som grov misshandel initialt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.