03 september 13:11, Trafikbrott, Kumla

En ”vinglande” bil har körts in i flera bilar utefter Höganäsgatan i Kumla.

En trafikant larmade polisen om en vinglande bil som körts in i en stolpe och kört på flera parkerade bilar utan att stanna kvar på platsen.

Flera polispatruller beordrades att söka efter den aktuella bilen som en stund senare anträffades på annan plats i närområdet. Föraren som för närvarande är okänd hade lämnat platsen åt okänt håll och har ännu inte påträffats..

Brottsrubriceringen är olovligt avvikande från trafikolycksplats, i vardagligt tal ”smitning”.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.