03 september 14:42, Trafikbrott, Strömsund

Strömsund, en summering av dagens trafikarbete

Under förmiddagen stoppades en förare för kontroll i centrala Strömsund. Föraren, en man, misstänks för grov olovlig körning. Förhör hölls och en anmälan upprättades.

En stund senare stoppades en bilist för kontroll efter E45. Bilen var avställd och hade körförbud. Registreringsskylten var i dåligt skick och var svår att avläsa. En ordningsbot (böter) utfärdades till bilägaren.

Under eftermiddagen kontrollerades en bilist på länsväg 763. Föraren, en man, saknade körkort och misstänks för olovlig körning. En anmälan upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.