Uppdaterad 03 september 12:19: 03 september 10:22, Brand, Göteborg

Uppdaterad 03 september 12:19

En brand har startat i en byggnad på Von Utfallsgatan.

Visar sig vara ett batterielager som brinner. Räddningstjänst, ambulans samt polis till platsen.

Von Ufallsgatan är avspärrad i båda riktningar för att underlätta räddningsarbetet på plats.

Inga uppgifter om några skadade i nuläget.

Uppdatering: kl. 11.23 hävs avspärrningen och vägen är nu öppen för trafik. 2 personer är avförda med ambulans och ytterligare 5 personer är lindrigt påverkade av röken som bildades i samband med branden. Patrullen skriver en anmälan om arbetsplatsolycka.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.