05 september 06:56, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Ett urval ur kvällen/nattens händelser i länet. Presstalesperson under helgen är Stefan Gustafsson.

22.45 Åsa, bråk

Polis larmas till Kläppvägen i Åsa med anledning av ett större bråk. Enligt vittnen så ska bråket omfatta ca 50 personer, i två grupper. Händelsen upplöses dock efter en stund för att sedan samlas igen och flera mindre slagsmål uppstår igen. När polis anländer kontrollers ett flertal personer men ingen skadad person anträffas/ingen vill göra anmälan. En person avlägsnas från platsen. Strax därefter så blir det nya bråk.

Ytterligare två personer avlägsnas från platsen av polis innan bråket upphör. Inga kända personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.