05 september 07:00, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:09 Misshandel, Krokom

Polis beordras till en adress i Föllinge med anledning av bråk. En man, som är i 20-årsåldern, och en kvinna, som är i 30-årsåldern, är inblandade. Polis håller förhör och upprättar anmälan och motanmälan gällande misshandel.

00:12 Olaga hot, Åre

Polis beordras till centrala Åre med anledning av bråk. Två män och en kvinna, de är i 20-25-årsåldern, misstänks för olaga hot. Förhör hålls och anmälan upprättas.

01:10 Trafikbrott, Östersund

Polis stoppar och kontrollerar en personbil på Odenslund. Det råder brukandeförbud och en registreringsskylt saknas, vilket resulterar i ordningsböter.

02:11 Trafikolycka, Östersund

Polis beordras till korsningen Tranbärsvägen/Åkerbärsvägen, Östra Odensala, med anledning av en trafikolycka. En cyklist och en bilist var inblandade. Bilisten har avvikit från platsen och misstänks för smitning från trafikolycka. Cyklisten, som är en man i 20-årsåldern, förs med ambulans till sjukvård. Polis håller förhör med cyklisten och upprättar anmälan gällande smitning från trafikolycka.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan.