Uppdaterad 05 september 01:01: 04 september 23:26, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Uppdaterad 05 september 01:01

Ett urval av nattens händelser.

22:18 Ungdomsfest, Hamrinsberget Umeå

Patruller skickades till Hamrinsberget gällande en fest med ungdomar. patrullerna förverkade alkohol på platsen och kontaktade vårdnadshavare. Enligt patrullerna skulle det varit ca 30 ungdomar som uppehölls sig på platsen.

22:41 Brand i byggnad, restaurang Ersboda.

Räddningstjänst och polis skickades till en misstänkt anlagd brand på en restaurang på Ersboda. Troligen har branden startat direkt utanför restaurangen, räddningstjänsten har släckt branden. Platsen är avspärrad i avvaktan på teknisk undersökning. Patrullen har upprättat anmälan gällande misstänkt mordbrand.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.