Uppdaterad 05 september 12:53: 05 september 12:31, Trafikolycka, Motala

Uppdaterad 05 september 12:53

Trafikolycka i korsningen Strandvägen/Charlottenborgsvägen.

12.21 Polis larmades med anledning av en trafikolycka i korsningen Strandvägen/Charlottenborgsvägen. Enligt larmet var det en kollision mellan en personbil och en moped. En person ska ha färdats i personbilen och två personer på mopeden.

12.29 Polis på väg.

12.30 Räddningstjänsten har spärrat av för trafik i korsningen Strandvägen/Charlottenborgsvägen.

12.53 Polis är på plats och bistår ambulans och räddningstjänst i arbetet. Det är fortsatt stopp för trafik förbi olycksplatsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.