06 september 01:38, Bråk, Vimmerby

Bråk mellan flera personer, centrala Vimmerby.

Polisen får kännedom om ett stort bråk mellan ett stort antal personer på Bolagsgatan i centrala Vimmerby. Enligt initial uppgift kan någon ha kommit till skada. Polispatruller och ambulans beordras. Då polis anländer har folkmassan skingrat sig men några personer påkallar patrullens uppmärksamhet. En 19-årig man har blivit misshandlad av flera gärningspersoner som skall ha slagit honom med stenar samt sparkat på honom. Han förs med ambulans till sjukhus och en anmälan upprättas om grov misshandel.

Ytterligare en anmälan om misshandel i samband med bråket har upprättats då en 18-årig man blir skallad av en okänd gärningsman då han skall ha bett gärningsmannen sänka musiken i sin bil. Han får även ta emot slag mot ansiktet av en annan okänd gärningsman. 18-åringen skall inte ha behövt föras med ambulans till sjukhus.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.