08 september 04:02, Trafikbrott, Falun

Notorisk trafikbrottsling åter igen stoppad av polis.

En man i 55-årsåldern som tidigare dömts mängder av gånger för bl..a. grova olovliga körningar och rattfyllerier har nu åter igen stoppats av polis, då han framförde en personbil på E18/Rv50 vid Pilbo.

Han bedömdes vara drogpåverkad varför han medtogs för provtagning och förhör. Han är nu åter igen misstänkt för grov olovlig körning, drograttfylleri och ringa narkotikabrott avseende eget bruk.

Bilen han körde beslagtogs med stöd av trafikbrottslagen och kommer sannolikt att förverkas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.