09 september 06:55, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot onsdagen har polisens regionledningscentral hanterat 31 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen har gripits för brott sedan midnatt men igår kväll greps två män för stöld, se nedan.

21:23 Polisen larmades till Tunavallen i Eskilstuna. Enligt en inringare såg det ut som om två män försökte tjuvkoppla en moped. Polisen kontrollerade männen på platsen. Mopeden visade sig tillhöra en av männen. De bar på väskor med kläder, elektronik och verktyg som visade sig vara stulet ur ett vindsförråd. Männen greps misstänka för stöld och lades in för tillnyktring.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.