09 september 15:10, Brand, Borås

Larm om brand på sågverk/spånlager i Borgstena, via SOS.

Räddningstjänsten larmas via SOS till en brand på ett sågverk vid Länsvägen i Borgstena. Troligen handlar det om brand i ett sk spånlager, okänd omfattning. Enligt uppgift från platsen sprider sig en svart rök i samhället. Inga kända personskador. Polis larmas till platsen för att kunna stödja räddningstjänsten i arbetet med branden.

Arbetet leds av räddningstjänsten/räddningsledare. Mediefrågor hänvisas därför till räddningstjänsten.

En byggnad uppges även brinna på platsen, allt enligt räddningstjänsten som finns på plats.  

Polisen är ännu inte på plats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.