Uppdaterad 09 september 21:14: 09 september 19:53, Trafikolycka, Varberg

Uppdaterad 09 september 21:14

En yngre man uppges enligt SOS ramlat av en sk EPA-traktor under färd i Tvååker.

Olyckan uppges ha inträffat vid Ringvägen. Oklara omständigheter men den skadade uppges har fallit ur/från en sk EPA-traktor under färd. Polis och ambulans larmas till platsen. Den skadade avförs till Varbergs sjukhus och uppges vara medvetslös då han kommer in till sjukhuset, i övrigt okänt skadeläge.

Föräldrar underrättade. Finns på sjukhuset. Den skadade undersöks och troligen har han inte allvarliga skador, trolig hjärnskakning.

Den skadade är född -05. Ingen brottsmisstanke kring olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.