10 september 02:04, Sammanfattning natt, Västernorrland län

23:50 – Trafikbrott. Haga, Sundsvall

Polis kallas till en trafikolycka där en personbil ska ha kört rakt igenom en rondell. Polis på plats lyckas inte hitta någon förare. En anmälan gällande vårdslöshet i trafik och smitning från olycksplats upprättas av polis.

01:02 – Narkotikabrott. Haga, Sundsvall

Polis kontrollerar en man i 20 årsåldern. Vid kontrollen uppstår misstanke om att mannen är påverkad av narkotika och han medtas till provtagning och förhörs. Polis skriver en anmälan gällande ringa narkotikabrott eget bruk.

01:26 – Olovlig körning. Ullånger, Kramfors

Polis stoppar och kontrollerar en personbil. Vid kontrollen visar det sig att föraren, en man i 35-årsåldern, saknar körkort. Polis skriver en anmälan gällande olovlig körning.