10 september 06:09, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

02.11 Rattfylleri, väg 40 Ubbarp, Ulricehamn. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll där föraren, en man, visar tecken på narkotikapåverkan. Hans behörighet att köra är sedan tidigare indragen, och han innehar kniv. Han tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning och brott mot knivlagen. Passageraren, en kvinna, blir misstänkt för narkotikabrott genom eget bruk. I bilen anträffas utrustning för slangning av bränsle som tas i beslag.

04.23 Stöld genom inbrott, Brämhult, Borås. Polis skickas till ett företag varifrån ett inbrottslarm lösts ut. På plats konstateras det ha varit inbrott, men ingen misstänkt finns då kvar på plats. Tillgripet gods uppges vara cyklar. En anmälan stöld genom inbrott upprättas.