10 september 20:54, Bråk, Uppsala

Bråk mellan flera personer på Östa Ågatan.

Det uppstår bråk mellan två grupper av personer på Östra Ågatan. I bråket kastas en blomkruka in på en intilliggande nation.

Bråket hinner upphöra och flera personer lämna platsen innan första patrull är på plats, men några som varit involverade i bråket finns fortfarande kvar och några andra personer som anträffas i närheten kontrolleras av polis.

De personer som kontrolleras är alla män i 20-årsåldern.

En mobiltelefon ska ha försvunnit i bråket.

Två av personerna som kontrolleras omhändertas med stöd av LOB (lagen om omhändertagande av berusade personer).

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.