11 september 00:15, Motorfordon, anträffat stulet, Örebro

En polispatrull skall strax efter midnatt kontrollera ett fordon som visar sig vara stulet i Örebro för 3 dagar sedan. Föraren är ovillig att stanna när patrullen slår på stoppanordningen. Det blir ett förföljande i västernärke som slutar i Garphyttan när föraren av den stöldanmälda bilen försöker att gena över en gräsmatta där bilen fastnar. Föraren lämnar bilen. När hundpatrull kommer tillplatsen så anträffas en kvinna som grips för delaktighet i bilstölden. Det finns också en hund som misstänks tillhöra personen som sprang.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.