Uppdaterad 11 september 07:35: 11 september 01:14, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Natten har börjat väldigt lugnt och fridfullt.

Uppdatering 07:32: (av kommunikatör Åsa Mjörndal)

02:44 Rattfylleri, Kramfors: Vid stopp och kontroll av en personbil på Hornön blåser föraren positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för provtagning. En anmälan gällande grovt rattfylleri upprättas och förarens körkort samt bilnycklarna omhändertas.

02:55 Brand, Sundsvall: Polispatrull beordras till Skönsberg med anledning av en bilbrand på en parkering. Ytterligare en bil skadas av branden. Patrullen dokumenterar platsen, håller förhör och upprättar en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

Sammanfattningsvis en natt med låg arbetsbelastning där polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.