12 september 06:45, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

20.57 Laholm, grov misshandel

Utanför Veinge har någon skjutit två skott in genom ett fönster där en man i 40-årsåldern befann sig. I nuläget är det oklart vad för vapen som använts. Mannen träffades inte av någon kula men skadades lätt av glassplitter som träffade honom. Han behövde inte åka med ambulansen till sjukhus. Under kvällen och natten sökte polisen efter en misstänkt man som under morgonen påträffades och är hämtad till förhör. Mannen är i 30-årsåldern och kommer att förhöras under dagen. En anmälan om grov misshandel är upprättad.

00.31 Veddige, brand

På Skolgatan har det börjat brinna i ett redskapsskjul/ mindre hus och man tror att det är anlagt då det inte finns någon el i huset. Polisen har skrivit en anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.