Uppdaterad 12 september 04:31: 12 september 04:08, Sammanfattning natt, Jämtlands län

00:53 Drog rattfylleri, centrala Östersund

En man i 25 års åldern är misstänkt för drog rattfylleri och narkotikabrott eget bruk efter ett trafikstopp i centrala Östersund. Mannen fördes till Östersunds sjukhus för provtagning. Mannen är frigiven efter provtagning och förhör.

01:44 Misshandel, by utanför Östersund.

Patruller och ambulans skickades till en by utanför Östersund efter att det inkommit samtal om en man som misshandlat en kvinna inomhus. Då patrullerna kom till platsen kunde de odramatiskt gripa mannen och höra vittnen på platsen. Kvinnan fördes med ambulans till sjukhuset i Östersund. Mannen och kvinnan har en relation till varandra, utredningsarbete pågår.

03:14 Bråk/Olaga hot, centrala Östersund

Flera samtal inkom till polisen gällande att någon eller några personer jagade andra personer i Centrala Östersund. Enligt inringare skulle en kniv ha varit inblandad i händelsen. Patrullerna på platsen kunde få tag på flertalet personer som var inblandade, ingen person var benägen att anmäla händelsen. En person vart misstänkt för narkotikabrott eget bruk som uppstod vid samtal med patrull. Enligt patrullerna på platsen har det inte förekommit någon kniv på platsen eventuellt har någon hållit i nycklar som kunde uppfattas som kniv, patrullerna har upprättat anmälan olaga hot samt hållit vittnesförhör. De inblandade personerna är i 20-25 års åldern