13 september 07:59, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 130 ärenden mellan klockan 22 och 06. Den händelse som sticker ut redovisas nedan:

00.39 Polis kontaktades av en väktare som befann sig vid akutmottagningen i Linköping. Väktaren berättade att en man, som är i 30-årsåldern, skulle ha blivit misshandlad med ett tillhygge. Polis åkte till platsen och en anmälan om grov misshandel har upprättats. Brottet ska ha skett i centrala Linköping. Polisen har inga uppgifter om skadeläget. I nuläget finns ingen misstänkt för brottet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.