13 september 08:00, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 75 ärenden mellan klockan 22 och 06. Den händelse som sticker ut redovisas nedan:

02.48 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Klockljungvägen i Gnosjö med anledning av en brand. Det visade sig att två personbilar brann. Polisen kommer att utreda om något brott ligger bakom händelsen.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.